Stappenplan verkoop van je woning

Stappenplan verkoop van je woning

  1. Wat is de beste verkoopstrategie, verkoopprijs en niet onbelangrijk de kosten. In een eerste gesprek leggen we alles uit en adviseren we over de strategie. Daarna kan je beslissen of je met Simon Makelaardij in zee wilt gaan.
  2. Het goed presenteren van de woning op het internet is van groot belang. Dat is je eerste verkoopkans. Wij werken samen met een topfotograaf en hebben een topper in dienst die als het gewenst is je huis “foto klaar” kan maken. 
  3. De woning staat klaar om “online” te gaan. We doen dit op alle mogelijke kanalen, zoals Funda, onze website, de VBO webpage, Instagram, Facebook. Alles om een zo groot mogelijk bereik te hebben en de juiste kandidaat voor je woning te vinden.
  4. Zodra de bezichtigingsaanvragen binnen komen, gaan we deze inplannen. Dat doen we in overleg met jou.
  5. Als er biedingen binnen komen, gaan we deze aan je voorleggen en alle voorwaarden e.d. bespreken. Als er onderhandelingen nodig zijn, doen wij deze voor je. Altijd in overleg natuurlijk.
  6. De koop is gesloten. En nu? Wij gaan alle stukken gereed maken voor ondertekening. Daarna de 3 dagen bedenktijd, voorbehoud van financiering en de oplevering. Wij begeleiden dit van A tot Z. Doen de eindinspectie en gaan mee naar de notaris. Je huis is verkocht!

Verkopen van het huis na overlijden of scheiding

Emotioneel gevoelige verkopen

Ook bij emotioneel gevoelige verkopen, zoals na een overlijden als erfgenaam, of na een scheiding staan we je bij in het gehele verkoop proces.

Wij brengen bij een scheiding een onpartijdig advies uit en ook bij de afhandeling trekken we geen partij. De neutrale tussenpersoon die allebei (hetzelfde) advies geeft.

Bij overlijden van een partner of van bijvoorbeeld ouders, komt er bij verkoop van de woning veel bij kijken. We werken veel samen met diverse notarissen uit de regio en kunnen je advies geven bij de verkoop.

Contact opnemen

Verkopen van het huis na overlijden of scheiding

Wil je meer weten?

Contact

Neem gewoon vrijblijvend contact op. We komen graag langs om alles te bespreken

Contact opnemen

Wil je meer weten?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod