Mijn favorieten

Wie zijn wij

Simon Makelaardij is een kleine makelaardij met drie medewerkers. Ons team bestaat uit Lucky Simon en twee medewerkers die parttime werken, Keshia Koch en Martine Simon. Als u ons wilt bereiken kunt u ons bellen, een berichtje achterlaten op de voicemail, of via onze contact pagina.
 
Lucky Simon is register taxateur / register makelaar.
Ik ben in 2000 begonnen in Lelystad en ben sinds 2004 ook actief in de makelaardij in Almere. De plaats waar ik zelf al sinds 1989 zeer prettig woon en werk. Daardoor heb ik een groot deel van de groei van Almere meegemaakt en ken ik de stad op mijn duimpje.
Ik sta voor een persoonlijke benadering met expertise en met hart voor mijn klanten. Samen met u verkoop ik uw huis, taxeer uw woning of help u met de aankoop van uw nieuwe huis.Keshia Koch is onze binnendienst medewerker en
Assistent makelaar wonen in opleiding.

Sinds enige tijd vol enthousiasme werkzaam bij Simon makelaardij. Ik handel uw vragen af en regel de afspraken. Ook verzorg ik de  administratieve zaken rondom het aan- en afmelden van uw woning. Verder begeleid ik ook bezichtigingen.Martine Simon is onze binnendienst medewerker en verzorgt de administratie.
Vanaf de start van Simon Makelaardij regel ik de financiële administratie en de communicatie. Ook overige administratieve taken handel ik voor u af.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring